aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Πολλές φορές μας στοίχισαν λόγοι εκτός αγωνιστικού»

Χριστοφόρου: «Πολλές φορές μας στοίχισαν λόγοι εκτός αγωνιστικού»

Δεν θα παραταχθεί αδιάφορη στα παιχνίδια του πρωταθλήματος η Ανόρθωση είναι το μήνυμα που τονίζουν στην ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Μιλώντας στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου υπογράμμισε ότι μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά η ομάδα θα παρουσιαστεί σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την επιτυχία της Ανόρθωσης στο χάντμπολ: «Είναι γεγονός πως ξεπερνάμε την φάση ιστορική επιτυχία. Η ομάδα αυτή πάει στο άγνωστο χωρίς όρια. Καμία ομάδα από την Κύπρο δεν έχει πάει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήταν μια δραματική πρόκριση. Είναι εφικτό να πάμε στον τελικό με την ΑΕΚ Αθηνών. Όποιος και να το πάρει θα το χαρούμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Επιστρέφουμε στις προπονήσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αν κερδίσουμε πάμε στο +12 και ουσιαστικά έχουμε εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα. Δεν είμαστε αδιάφοροι για κανένα αγώνα θέλω να τονιστεί αυτό. Υπάρχουν τρεις αγώνες πριν από τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τους τραυματίες και τις συμμετοχές των διεθνών, είπε: «Έλειπαν 12 ποδοσφαιριστές. Τα δυο παιδιά των Ελπίδων, Χρυσοστόμου και Παρούτης επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι. Από κει και πέρα έχουμε τους Αρτυματά, Λόρια, Κβιλιτάια και Αμπαρτζουμιάν. Θα είναι εκτός ο Γκαλίτσιος. Θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του. Υπάρχει μια συζήτηση για τους Χριστοφή – Βργκοτς – Ρισβάνη. Θα τους δούμε μέσα στην εβδομάδα. Για τον Χριστοφή είναι δύσκολο».

Για τις τοποθετήσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά στην εκπομπή «Χωρίς VAR», ανέφερε: «Ήταν ξεκάθαρες οι τοποθετήσεις του προέδρου μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τερματίσουμε την ανομβρία στους τίτλους. Πολλές φορές μας στοίχισαν λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό. Στόχος μας είναι η Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαστε σε εγρήγορση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ