aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Ο προπονητής μίλησε και όσα είπε είναι η επίσημη θέση»

Χριστοφόρου: «Ο προπονητής μίλησε και όσα είπε είναι η επίσημη θέση»

Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Ανόρθωση πως χάθηκε η νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα παρά την εξαιρετική απόδοση που είχε η ομάδα της Αμμοχώστου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σημείωσε πως δεν χάθηκε τίποτα παρά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ντέρμπι, ενώ για τα μετεγγραφικά παρέπεμψε στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Είναι από εκείνα τα ματς που τελειώνουν και αναρωτιέσαι πως και δεν κέρδισες. Έπρεπε να το είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ή με την ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Δεν συνέβη».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων βδομάδων, είπε: «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, τίποτα δεν έχει χαθεί για εμάς. Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τα ίδια πράγματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σε παιχνίδια που έγιναν όπως σήμερα».

Για τις μετεγγραφές: «Σε ότι αφορά στις μετεγγραφές ο προπονητής μίλησε ποδοσφαιρικά και απάντησε σε σχετικά ερωτήματα. Από εκεί και πέραν είναι ο αρμόδιος και όσα είπε είναι και η επίσημη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ