aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Ο Κετσπάγια είναι ο πιο απαιτητικός από όλους μας»

Χριστοφόρου: «Ο Κετσπάγια είναι ο πιο απαιτητικός από όλους μας»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της «Κυρίας» επί της ΕΝΠ αλλά και στην εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά: «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Κρατάμε ότι το καταφέραμε. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. Όμως αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κορυφή».

Για τον τραυματισμό του Ελουντού: «Θα περιμένουμε τις επόμενες ώρες και αν προκύψει κάτι νεότερο θα το δώσουμε. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται βελτίωση: «Ο προπονητής μας είναι ο πιο απαιτητικός από όλους μας όσο αφορά τι ζητά από τον εαυτό του και από τους ποδοσφαιριστές του. Εμείς σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στα τελευταία παιχνίδια και θα θέλαμε να δούμε βελτίωση, όμως το βασικό δεν μπορεί να είναι άλλο από το να κερδίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ