aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Να ταιριάζουν στο πλάνο και να είναι ελεύθεροι, είμαστε σε επαφές»

Χριστοφόρου: «Να ταιριάζουν στο πλάνο και να είναι ελεύθεροι, είμαστε σε επαφές»

Περπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή και είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους, «κοιτάζει» η Ανόρθωση, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου στον Super Sport FM. Τόνισε παράλληλα, πως οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε επαφές, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεδομένος ο σεβασμός προς τον ΑΠΟΕΛ, αλλά μοναδικός μας στόχος να πάρουμε τη νίκη το απόγευμα της Κυριακής. Ουδέποτε είχαμε πάψει να πιστεύουμε στην ομάδα και τη δύναμή της. Οι αμφιβολίες που ακούστηκαν από έξω, δεν ήρθαν μέσα στην ομάδα η πίστη υπήρχε και βλέπουμε τα τελευταία παιχνίδια παίρνουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη».

Για τα στατιστικά της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Πριν αγωνιστούμε με τον Εθνικό γινόταν αναφορά στα παιχνίδια που δεν είχαμε κερδίσει και τελικά κερδίσαμε. Ευκαιρία είναι τώρα να το ανατρέψουμε και το κακό σερί με τους εκτός έδρας αγώνες, στο ΓΣΠ, και αν αυτό γίνει θα πάρουμε του πολύτιμους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Την δεδομένη στιγμή μόνο ο Οκριασβίλι θα απουσιάσει από το ντέρμπι».

Για τον Μπουσουλάτζιτς: «Έχουμε ξαναπεί ότι στα κριτήρια που θέσαμε από την αρχή είναι να έρθουν παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο και στον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή της ομάδας αλλά και η ετοιμότητα τους για αν μπορέσουν να μας βοηθήσουν άμεσα. Αυτό έγινε και με τον Ρισβάνη και με τον Μπουσουλάτζιτς».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και αν είναι οριστικά παρελθόν η υπόθεση του: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μπορούμε να χρεωνόμαστε μόνο πράγματα που λέμε επίσημα. Εμείς είχαμε πει όσες φορές ρωτηθήκαμε πως μας ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές αν είναι ελεύθεροι. Η περίπτωση του είναι ότι όντως είχε προταθεί σε εμάς, όπως αντιλαμβάνεστε όμως παίζει κανονικά στον Ατρόμητο και βγήκε και η ανακοίνωση από την ομάδα του Περιστερίου στο αν θα τον άφηνε ελεύθερο και το ξεκαθάρισε και γενικότερα να το ξεκαθαρίσουμε δεν έχουμε μπει σε επαφές με ομάδα για να πάρουμε ποδοσφαιριστή, εμείς παίρνουμε μόνο ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι. Είχαν γραφτεί πολλά, δεν υπήρξε ποτέ επαφή με σύλλογο για να πάρουμε ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η διαδικασία. Ο Τιμούρ θα πάρει παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, μας ενδιαφέρουν αυτοί που θα μας ενισχύσουν και μάλιστα άμεσα. Είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση και κάποιες επαφές για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται σε μεσοεπιθετική γραμμή. Τη δεδομένη στιγμή η αναζήτηση αφορά έναν ποδοσφαιριστή όπως σας τον περιέγραψα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν άλλα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ