aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Με τον Τιμούρ είναι εφικτά, μέρος της ιστορίας της Ανόρθωσης»

Χριστοφόρου: «Με τον Τιμούρ είναι εφικτά, μέρος της ιστορίας της Ανόρθωσης»

Για τον αγώνα με τη Δόξα και την ιστορικότητα του αγώνα για τον Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

«Ένα παιχνίδι εντός έδρας με την Δόξα, θα θέλαμε να το κερδίσουμε. Θα παίξουμε υπό τις ιδανικότερες συνθήκες και ελπίζουμε πως θα βγούμε νικητές στο τέλος», ανέφερε για το ματς με την ομάδα της Κατωκοπιάς και ακολούθως μίλησε για το 100 παιχνίδι του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας» σε εντός έδρας ματς.

«Είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα και μέρη στην ιστορία της Ανόρθωσης. Ο προπονητής που μας πήρε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο μας. Έχει πολλά μπροστά του να πετύχει και άμεσα. Υπάρχουν 33 βαθμοί να διεκδικηθούν στο πρωτάθλημα, υπάρχει και το Κύπελλο μπροστά μας. Με τον Τιμούρ στον πάγκο είναι εφικτά να γίνουν».

Για τις αλλαγές και το βάθος στο ρόστερ: «Σε όλες τις γραμμές έχουμε επιλογές και είναι δουλειά του Τιμούρ για το ποιοι παίζουν και ποιοι όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ