aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Κάναμε τα πάντα για να έρθει η εμφάνιση που πρέπει»

Χριστοφόρου: «Κάναμε τα πάντα για να έρθει η εμφάνιση που πρέπει»

Πίστη και αποφασιστικότητα για κατάκτηση του κυπέλλου επικρατεί στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκληρώνει την προετοιμασία της με βραδινή προπόνηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το Σάββατο στο ΓΣΠ θα επιδιώξει να βάλει τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων από τους τίτλους.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου σημείωσε ότι το σύνθημα όλων στην Ανόρθωση είναι το «όλοι μαζί» και υπογράμμισε πως επισήμως δεν έχει οργανωθεί οτιδήποτε που να αφορά πανηγυρισμούς σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έμεινε μία προπόνηση σήμερα και βράδυ Σαββάτου, όπως λέει και το τραγούδι, θα διεκδικήσουμε το κύπελλο. Κανένα τρόπαιο δεν είναι ασήμαντο πόσο μάλλον αν έχεις χρόνια να πανηγυρίσεις, και οι δύο ομάδες είναι διψασμένες. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα παίρνουμε άπειρα μηνύματα όλος ο κόσμος θέλει να πάρουμε το τρόπαιο. Στο γήπεδο δυστυχώς δεν θα μπορεί να είναι όσος κόσμος θα θέλαμε. Και τρεις κερκίδες να μας δίνανε, θα τις είχαμε γεμίσει. Είναι ένα παιχνίδι που γράφει ιστορία καθώς οι νικητές θα πάρουν το τρόπαιο και το ζητούμενο είναι να είσαι εσύ αυτός που θα πάρει το τρόπαιο».

Αν υπάρχουν ετοιμασίες για πανηγυρισμούς εάν κατακτήσει το τρόπαιο η ομάδα, είπε: «Οτιδήποτε οργανώνεται από την επίσημη Ανόρθωση ανακοινώνεται επίσημα, ότι δεν έχει ανακοινωθεί δεν έχει να κάνει μαζί μας. Μπορεί οι οπαδοί να έχουν κάνει κάποια πλάνα αλλά δεν γνωρίζω εγώ, δεν είναι κάτι επίσημο. Οτιδήποτε άλλο ούτε το οργανώνουμε ούτε καλούμε κόσμο».

Για την ανάρτηση του κ. Πουλλαΐδη: «Επιλέξαμε αυτή την εβδομάδα, το hastag #ολοιμαζί γιατί όλοι το θέλουμε το ίδιο πολύ, όλοι μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Όλοι το θέλουν το ίδιο, όλοι όσοι έχουν σχέση με αυτή την ομάδα, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Bάζει πίεση στην ομάδα η επιθυμία για κατάκτηση του τίτλου μετά από πολλά χρόνια; «Όλο αυτό στο συναισθηματικό κομμάτι είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε γιατί μπορεί να φέρει πίεση αλλά κάναμε τα πάντα για να προετοιμαστεί η ομάδα με ηρεμία για να κάνει την εμφάνιση που πρέπει. Για τα αγωνιστικά, θα είναι ιδιαίτερη η ανακοίνωση της αποστολής όπως θα γίνει, αυτή την στιγμή εκτός του Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος θα είναι στο γήπεδο όμως, όλοι είναι διαθέσιμοι».

Για τα εισιτήρια: «Υπήρξαν περιπτώσεις που μας είπαν ότι δεν πήραν μήνυμα και ψάχνοντας την λίστα τους βρήκαμε και καταλάβαμε ότι μάλλον άλλαξαν τηλέφωνο και δημιουργήθηκε αυτό το μπέρδεμα και δεν πήραν τα εισιτήρια τους αλλά για να μην τους αδικήσουμε, αυτούς που κέρδισαν τους βρήκαμε και γι’ αυτό δώσαμε παράταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ