aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Η μια ομάδα στον τελικό και η άλλη στο πουθενά»

Χριστοφόρου: «Η μια ομάδα στον τελικό και η άλλη στο πουθενά»

Στη σημαντικότητα του αγώνα στάθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet, πριν την έναρξη του επαναληπτικού για την ημιτελική φάση του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως τόνισε η ιστορία θα γράψει… η μια ομάδα θα είναι στον τελικό και η άλλη στο πουθενά. Αυτό κάνει το παιχνίδι σπουδαίο και την πρόκριση μεγάλη.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Αρχικά είπε: «Το βλέπει όλη η Κύπρος. Είναι ένα βράδυ Τετάρτης που θα γραφτεί η ιστορία ενός παιχνιδιού, που με το τέλος του, η μια ομάδα θα είναι στον τελικό και η άλλη, με βάση το πώς εξελίσσεται και ο άλλος ημιτελικός, πιθανότατα στο πουθενά. Αυτό κάνει το παιχνίδι σπουδαίο και την πρόκριση μεγάλη, είναι 13 χρόνια που έχουμε να βρεθούμε σε τελικό. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και ο στόχος μας είναι στο τέλος του αγώνα, μετά τα 90′ ή 120′ ή όσα λεπτά πάει, να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαρούμε την παρουσία μας σε ένα τελικό, που θέλει τόσο πολύ ο κόσμος και μας το έδειξε αυτές τις μέρες. Δεν είναι να μιλάμε εμείς, πλέον θα μιλήσουν οι παίκτες, με τη γλώσσα του ποδοσφαίρου που είναι αυτή που μετρά».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ένας ημιτελικός κρίνεται σε πράγματα που δύσκολα εκτιμώνται πριν ξεκινήσει. Όχι στο ποια ομάδα δείχνει να το έχει ανάγκη περισσότερο, που το έχουν και οι δύο, αλλά ποιος θα δείξει μέσα στο χορτάρι ότι το θέλει παραπάνω. Το δείγμα από το πρώτο παιχνίδι μας ικανοποιεί ως προς αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν γίνει σήμερα κάτι ανάλογο και κάτι που θα διαρκέσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ