aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Η διαιτησία χθες ήταν καλή και έγινε σωστή χρήση VAR»

Χριστοφόρου: «Η διαιτησία χθες ήταν καλή και έγινε σωστή χρήση VAR»

Σέβονται τα παράπονα του Απόλλωνα για τη διαιτησία στην Ανόρθωση αλλά τα αντικρούουν τονίζοντας ότι η διαιτησία ήταν καλή και έγινε σωστή χρήση του VAR. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου μιλώντας στον Super Sport FM παραδέχθηκε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν στην ομάδα της Αμμοχώστου και σημείωσε πως στον χθεσινό αγώνα δεν υπήρχε αφορμή για έντονα παράπονα σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το χθεσινό ντέρμπι: «Αν δει κανείς τη φάση του δεύτερου γκολ που δεχθήκαμε θα καταλάβει την τακτική του Απόλλωνα. Δεν υστερήσαμε από τον αντίπαλο μας ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα κράτησε την ομάδα του και είχε πολύ καλή εμφάνιση. Με τις ευκαιρίες που είχαμε, μπορούσαμε να απαντήσουμε και να κάναμε την ανατροπή.

Δεν αρχίσαμε καλά αλλά μετά το βρήκαμε και κυνηγήσαμε το γκολ. Στην επανάληψη ήμασταν πολύ βελτιωμένοι και καταφέραμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι ο Απόλλωνας έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και να ανατρέψουμε τη βαθμολογία».

Σχετικά με τις επίμαχες φάσεις που συζητήθηκαν έντονα, σχολίασε: «Η διοίκηση του Απόλλωνα έχει κάθε δικαίωμα να λέει την άποψη της και το όποιο θέμα τους απασχολεί. Εμείς λέμε ότι δεν υπήρξε αφορμή επειδή χθες είδαμε ποια είναι ακριβώς η χρήση του VAR. Η φάση με την κόκκινη δόθηκε γιατί ο διαιτητής είδε τις συνέπειες στον Καλτσά. Όσον αφορά το πέναλτι, όταν κλήθηκε ο διαιτητής να αποφασίσει, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν μέσα στην περιοχή. Δεν είναι θέμα άποψης αν ήταν μέσα ή έξω. Πιστεύουμε πως η διαιτησία χθες ήταν καλή και έγινε σωστή χρήση VAR».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Στόχος μας τώρα είναι η νίκη με την Ομόνοια. Δεν έχουμε καμία διάθεση να τα παρατήσουμε. Είμαστε τέταρτοι στη βαθμολογία, υπάρχει διαφορά από τις δύο προπορευόμενες ομάδες, αλλά μπορεί να καλυφθεί αν η ομάδα μας είναι βελτιωμένη, μετά την προηγούμενη της εμφάνιση. Τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Με νίκη θα δούνε όλοι διαφορετικά την πορεία μας και από άποψη βαθμολογίας αλλά και προοπτικής. Φυσικά αυτό δεν γίνεται από το ραδιόφωνο, ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι με την απόδοσή μας στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ