aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου για συμβόλαιο Κετσπάγια: «Δεν θα διαπραγματευόμαστε μέσω των ΜΜΕ»

Χριστοφόρου για συμβόλαιο Κετσπάγια: «Δεν θα διαπραγματευόμαστε μέσω των ΜΜΕ»

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρει με τον τραυματισμό του Τορνίκε Οκριασβίλι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια.

Όσα είπε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για το αν ο Αζερ Μπουσουλάτζιτς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Νέα Σαλαμίνα: «Έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του. Σήμερα θα πραγματοποιήσει τη πρώτη του προπόνηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα τον επιλέξει στην αποστολή ο προπονητής».

Για τον παίκτη που θα διαγραφεί για να εγγραφεί ο Μπουσουλάτζιτς: «Έχουμε ενημερώσει τον Σελίν ότι η απόφαση του προπονητή είναι να τεθεί εκτός πλάνων για να εγγραφεί ο Μπουσουλάτζιτς».

Αν θα γίνει και τρίτη μετεγγραφή από τον Ατρόμητο: «Μέσα από την αξιολόγηση όλων των παραμέτρων προέκυψε η ανάγκη για ακόμη μια προσθήκη που θα αφορά την επιθετική γραμμή. Σαφώς υπάρχουν επαφές που είναι σε εξέλιξη όμως δεν πρόκειται να μπούμε σε ονοματολογία».

Αν θα υπάρξει κι άλλη αποχώρηση: «Αν φέρουμε παίκτη καταλόγου Α΄ πρέπει να κάποιος να διαγραφεί».

Για Στυλιανού και Καρμιώτισσα: «Έχουν γίνει επαφές και είμαστε πάρα πολύ κοντά».

Για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Αντιμετωπίζουμε μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά παρά τον σεβασμό που σαφώς επιδεικνύουμε στη Σαλαμίνα, εμείς έχουμε μοναδικό στόχο να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τον Τορνίκε Οκριασβίλι: «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με τον τραυματισμό του Οκριασβίλι. Είναι θέμα καθαρά πως αντιδρά ο οργανισμός του. Είναι δύσκολο και για αυτή τη βδομάδα να τον έχουμε μαζί μας. Ο παίκτης κάνει ότι μπορεί για να επανέλθει».

Αν έγινε πρόταση ανανέωσης στον Τιμούρ Κετσπάγια: «Τη δεδομένη στιγμή μας απασχολούν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Όταν υπάρξει οποιαδήποτε κατάληξη τότε να είστε βέβαιοι ότι θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα διαπραγματευόμαστε μέσω των ΜΜΕ με οποιοδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ