aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου για μετεγγραφές: «Να είναι συντονισμένοι, τα καλά νέα θα έρθουν»

Χριστοφόρου για μετεγγραφές: «Να είναι συντονισμένοι, τα καλά νέα θα έρθουν»

Μετεγγραφικές εξελίξεις εντός της βδομάδας προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο που βρήκε την «Κυρία» να κερδίζει με 3-0 και πετυχαίνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά από δυόμιση μήνες.

«Ήταν μία καθαρή νίκη και μία πολύ καλή εμφάνιση που δεν άφησε περιθώριο για περαιτέρω συζητήσεις», ήταν η αρχική τοποθέτηση και ακολούθως αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος παρά το σκορ έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες του.

«Κανένας δεν ξέρει καλύτερα αυτή την ομάδα από τον άνθρωπο που την έκτισε. Οι απαιτήσεις του ξέρουμε ποιες είναι από την πρώτη μέρα και συνάδουν με τον σύλλογο. Σήμερα τερματίσαμε κι ένα σερί που έγινε αφορμή για έντονη κριτική, όχι παράλογη, υπό την έννοια ότι μία ομάδα όπως η Ανόρθωση να κάνει δύο και πλέον μήνες να κερδίσει εκτός έδρας. Πάει κι αυτό».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση, ανέφερε: «Η προσπάθεια είναι σε εξέλιξη. Να είναι συντονισμένος ο κόσμος γιατί αναμένουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Περιμένουμε να δούμε αν θα πάνε όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία. Τα καλά νέα θα έρθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ