aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου για Κετσπάγια: «Οι δηλώσεις του αφορούν στην Ανόρθωση»

Χριστοφόρου για Κετσπάγια: «Οι δηλώσεις του αφορούν στην Ανόρθωση»

Στον Σούπερ Σπορ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, σχολιάζοντας τον απόηχο της ισοπαλίας με τον Ερμή. Παραλλήλως, στάθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Τιμούρ Κεστπάγια για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Γεωργίας.

Προτού μπει στα της ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν μπορούσε παρά να αρχίσει από τη χειροσφαιρική επιτυχία: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης για τη νίκη της επί της Τουρκικής Μπεϊγκόζ. Χαροποίησε αυτή η μεγάλη επιτυχία όλο τον κόσμο της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι περίεργη περίοδος που αρκετά πράγματα δεν μας βγαίνουν στο γήπεδο. Βρεθήκαμε να χάνουμε από δικό μας λάθος και η δικιά μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν αντέδρασε. Στα θετικά η εικόνα μας και η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ της ανατροπής δεν ήρθε και αυτό μας προβληματίζει έντονα».

Για το επόμενο ματς με Πάφο: «Η προσοχή είναι στραμμένη πλέον στο επόμενο παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Η βελτίωση ήρθε αλλά όχι στον βαθμό που θα θέλαμε και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να δουλέψουμε. Δεν είμαστε στα επίπεδα που όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε».

Για το ψυχολογικό κομμάτι: «Όταν σε μια ομάδα δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα όλοι επηρεάζονται. Είναι σαφές ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει τι πρέπει να κάνει και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για να ανακάμψει η ομάδα».

Για τις αντιδράσεις που επέφερε η ισοπαλία με τον Ερμή: «Στα πρώτα παιχνίδια της Ανόρθωσης δεχθήκαμε αμφισβήτηση αλλά μετά βρέθηκε στη κορυφή και όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να πάρει αυτό το πρωτάθλημα. Τώρα πάλι ακούμε τα αντίθετα. Γι’ αυτό και εμείς δεν μπορούμε να συζητούμε συνέχεια αν μπορούμε ή όχι απλά να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Κάνουμε συνεχώς αξιολόγηση και ενόψει μετεγγραφών».

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Τιμούρ σε ΜΜΕ της Γεωργίας για το μέλλον του: «Οι δηλώσεις δεν αφορούν στην Εθνική Γεωργίας, αλλά στην ομάδα μας, την οποία δεν επιθυμεί να αφήσει ο Τιμούρ και θέλει σίγουρα να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό ισχύει για όλους μας».

Για τον Ντορ Μίχα: «Ήταν ανεβασμένη η παρουσία του και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στον βελτιωμένο ρυθμό που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερμή».

Για τα αγωνιστικά: «O Αμπαρτζουμιάν έμεινε εκτός γιατί ήταν ανέτοιμος, από εκεί και πέρα ο Οκριασβίλι θα αξιολογηθεί εντός της εβδομάδας για το αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Πάφο».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ