aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου για Κετσπάγια: «Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει»

Χριστοφόρου για Κετσπάγια: «Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει»

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ευχήθηκε να είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο της Ανόρθωσης ο τελικός κυπέλλου.

«Αυτή την στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, να δούμε την ομάδα μας να δίνει συνέχεια στην σημερινή της εικόνα, να έχει αυτό το πάθος και μαζί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, που είναι ο προπονητής μας, θα είναι την Τετάρτη βεβαίως. Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει να είναι και στον τελικό του κυπέλλου στον πάγκο μαζί, να πάμε όλοι να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο μετά από 13 χρόνια», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας», αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως.

Όσο για το παιχνίδι, δήλωσε: «Υπάρχει απογοήτευση αυτή τη στιγμή για άλλη μια φορά. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Μπορούσαμε να είχαμε και δώδεκα βαθμούς και έχουμε πάρει δύο. Έχουν συμβεί όλα τα απίθανα σε αυτά τα παιχνίδια. Ένα δύο παιχνίδια να ήταν αλλιώς, τώρα θα με ρωτούσατε για το αν θα πάμε με την Ομόνοια, την επόμενη εβδομάδα, για να πάρουμε νίκη για το πρωτάθλημα/ Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το τι έχει συμβεί. Αποδείξαμε ποια είναι η Ανόρθωση. Δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ