aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Δεν είναι μόνο να είμαστε χαμογελαστοί σε μία φωτογραφία»

Χριστοφόρου: «Δεν είναι μόνο να είμαστε χαμογελαστοί σε μία φωτογραφία»

Το ξέσπασμα χαράς όλων στην Ανόρθωση για την κατάκτηση του κυπέλλου και την επόμενη μέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου σχολίασε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», μιλώντας στον Super Sport FM, τόνισε ότι θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις, ώστε να υπάρχει και ουσιαστική βελτίωση σε όλους τους τομείς που επιβάλλεται πίσω από μια φωτογραφία με χαμογελαστά πρόσωπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Εγώ την Κυριακή το πρωί έμαθα ποιος έβαλε το νικητήριο γκολ όταν επιστρέφαμε στη Λεμεσό και είχα την ευκαιρία να ξανά δω την φάση. Την ώρα που έγινε απλά πανηγυρίσαμε όλοι μαζί, όπως έλεγε και το hashtag μας. Η ιδιαιτερότητα δεν είναι εσωτερικά, αλλά θέλαμε να βάλουμε και τον κόσμο μέσα σε αυτό. Υπήρχε κόσμος στις κερκίδες και την στιγμή που το νιώσαμε περισσότερο ήταν στο 1-1 όταν ακούσαμε το “μην σταματάς Ανόρθωση”. Την ώρα, δηλαδή, που θες τον κόσμο να σε στηρίξει και είναι πολύ σπουδαίο γιατί δεν το είχαμε φέτος. Για εμάς είναι απερίγραπτο το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο για εμάς δεν είναι κάτι περισσότερο από τον δωδέκατο παίκτη. Όταν έγινε η απονομή, εμείς δεν βάλαμε τον ύμνο της ομάδας αλλά το τραγούδι της Aμμοχώστου γιατί δεν είναι απλά ποδόσφαιρο για εμάς είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας όχι μόνο στο γήπεδο αλλά όλη την εβδομάδα και το αφήσαμε να γίνει όλο αυτό Κάναμε πολλά χρόνια να πανηγυρίσουμε και γι’ αυτό η προσφυγιά γιορτάζει από το Σάββατο το βράδυ», είπε και συνέχισε.

«Για εμάς αυτό που έγινε ήταν η επιβράβευση της τελευταίας διετίας που επέστρεψε ο κ. Πουλλαΐδης, ανέλαβε την προεδρία ο κ. Χαμπουλλάς και επέστρεψε στον πάγκο ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής είχε στόχο τους τίτλους αλλά μας είχε επηρεάσει πάρα πολύ ότι δεν μας επιτράπηκε να διεκδικήσουμε πέρσι το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος και αυτό προκάλεσε πολλά θέματα τα οποία παραδεχόμαστε τώρα, σε όλα τα επίπεδα. Υπήρχε θυμός και στον κόσμο και σε μας και αυτό δεν σε αφήνει να έχεις καθαρό μυαλό. Αυτόν τον θυμό τον κάναμε πείσμα για να πάρουμε έναν τίτλο, θέλαμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε και θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν, όταν δεν έγινε εφικτό και συγκεντρωθήκαμε στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός μας έβγαλε το λάδι μέχρι να καταφέρουμε να πάρουμε το τρόπαιο και τώρα ξανά ξεκινάει η ζωή μας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μεταξύ τυριού και σαμπάνιας ξεπεράστηκαν τα… κύματα

Για την επόμενη μέρα: «Είναι καλύτερο το συναίσθημα για την επόμενη μέρα, πρέπει να γίνουν πολλά σε βάθος του ποδοσφαιρικού τμήματος και της εταιρείας και όλα τα δεδομένα τα οποία θα μάθει και ο κόσμος. Έγινε συζήτηση με τον προπονητή μας, έχουμε αντιληφθεί να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας μας και πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, γιατί δεν είναι μόνο να είμαστε όλοι μαζί χαμογελαστοί σε μία φωτογραφία. Η ουσία πρέπει να προηγείται της επικοινωνίας. Θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο και βεβαίως υπάρχει το πλάνο και για τους ποδοσφαιριστές. Αποχαιρετήσαμε χθες κάποιους ποδοσφαιριστές ξένους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κάποιο αεροδρόμιο. Και να πω στον κόσμο ότι έπρεπε να σεβαστούμε τους παίκτες μας , έπρεπε να φύγουν για διακοπές, δεν μπορούσαμε να τους φέρουμε σε επαφή με τον κόσμο και να ρισκάρουμε το οτιδήποτε. Ο κόσμος εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να το καταλάβει. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο κεφάλι μας ακόμη και σε κατάσταση ενθουσιασμού. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να νιώσει μέρος της επιτυχίας, δεν θα πω λεπτομέρειες αλλά θα ανακοινωθεί η διαδικασία για να δουν οι οπαδοί μας το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του».

Εάν υπάρχει επιθυμία παραμονής του Κβιλιτάια: «Μιλήσαμε με τον Κβιλιτάια, μου είπε ότι έπαιξε πέντε τελικούς και τους έχασε όλους. Η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη να βρούμε δηλαδή τρόπο να κρατήσουμε τον Κβιλιτάια, είναι όμως περίπλοκη περίπτωση. Θα το προσπαθήσουμε, όμως, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Υπάρχει ιεραρχία, ο κόουτς στο μυαλό του έχει και αυτό το θέμα, τι θα γίνει με το ρόστερ δηλαδή και θα μας τα πει και όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε και τις ανακοινώσεις. Είναι γνωστό ότι θα κάνουμε αλλαγές βελτιωτικές και μπορεί να διαβάζει διάφορα ο κόσμος αλλά να ξέρουν ότι πρώτα πρέπει να επισημοποιηθεί η παραμονή αυτών που θα τους φέρει τους ποδοσφαιριστές και μετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ