aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Δεν είμαστε αδιάφοροι και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα»

Χριστοφόρου: «Δεν είμαστε αδιάφοροι και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα»

Ξεκαθάρισε πως η Ανόρθωση δεν είναι αδιάφορη, και ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Όπως τόνισε πρέπει να διαφυλαχτεί η αξιοπρέπεια του Συλλόγου και οι κυανόλευκοι να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, κάτι που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν σε κάποιο ντέρμπι.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

«Ήταν κάτι που είχαμε ξεκαθαρίσει, δεν είμαστε αδιάφοροι. Ούτως ή άλλως δεν τέθηκε ποτέ θέμα να αδιαφορήσει για οποιοδήποτε παιχνίδι η ομάδα μας. Αυτός ο αγώνας για είναι πολύ σημαντικός για εμάς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του Συλλόγου. Θέλουμε να δούμε αποτελεσματικότητα για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Την δικιά μας ομάδα την συνοδεύει το ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο ντέρμπι, με τις ομάδες που προπορεύονται. Αν κερδίσουμε, αυτή η συζήτηση μπαίνει στο αρχείο. Έχουμε απουσίες, βάσει σε αυτές βγήκε το πλάνο, αλλά στεκόμαστε στους παρόντες, οι οποίοι θα καθορίσουν την ιστορία του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ