aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Αστείο, τον παρουσίαζε να μην πήρε ούτε σεντ»

Χριστοφόρου: «Αστείο, τον παρουσίαζε να μην πήρε ούτε σεντ»

Στην προοπτική που μπορεί να δώσει στην Ανόρθωση ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην «Αρένα» ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη χαρακτήρισε με αστεία την αναφορά ότι δεν πληρώθηκε ούτε ένα σεντ ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός και παρέπεμψε στη διάψευση του ίδιου του παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το παιχνίδι έχει τη σημασία του όχι μόνο γιατί παίζει η ΑΕΚ με την Ανόρθωση, αλλά γιατί παίζει ο πέμπτος με τον τέταρτο. Η νίκη θα είναι αποφασιστικό βήμα να κλειδώσουμε την τετράδα, ίσως να είμαστε και στο -6 από την τρίτη θέση και να έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε στη Λεμεσό. Ίσως μπορούμε να έχουμε φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε τώρα».

Για το δημοσίευμα που αφορούσε τον Σπύρο Ρισβάνη και τη διάψευση του ιδίου, είπε: «Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε με ξεκάθαρο τρόπο, έβαλε μια τελεία. Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού πριν δημοσιεύουν οτιδήποτε να δημοσιεύουν και την επίσημη θέση. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρουσίαζε, αν δει κανείς το χρονικό πλαίσιο, τον ποδοσφαιριστή ότι δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ από τη μέρα που ήρθε, πράγμα αστείο. Το άμεσα εμπλεκόμενο άτομο μίλησε και τα είπε με τρόπο που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ