aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφόρου: «Από αύριο αυτό που ήταν πάντα ο Σύλλογος της Ανόρθωσης»

Χριστοφόρου: «Από αύριο αυτό που ήταν πάντα ο Σύλλογος της Ανόρθωσης»

Την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα όλων στην Ανόρθωση για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου μετέφερε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι όλοι στο «Αντώνης Καρράς» είναι πολύ συντονισμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο της πρόκρισης σε τελικό για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα μπει στην απόλυτη περίοπτη θέση της ατζέντας μας το παιχνίδι που θέλουμε να μας βρει να σφραγίζουμε το εισιτήριο στον τελικό. Θεωρούμε πως αυτή τη φορά είμαστε όλοι τόσο πολύ συντονισμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο που είναι να βρεθούμε στον τελικό».

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει η ομάδα το παιχνίδι, απάντησε: «Από καταβολής του αθλήματος υπάρχουν δυο φάσεις στο ποδόσφαιρο: προσέχεις να μην δεχθείς τέρμα και θες να σκοράρεις. Αυτό θα κάνουμε. Θα ψάξουμε να σκοράρουμε ένα τέρμα. Την ίδια ώρα αν δεν δεχθούμε γκολ προκρινόμαστε, αλλά δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο πώς να κρατήσεις το προβάδισμα. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα οι δυο προπονητές γνωρίζονται πολύ καλά, είναι χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ως παίκτες και ως προπονητές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε πνευματικό επίπεδο».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν ήταν θέμα αλλαγών το τι συνέβη στον αγώνα με την Ομόνοια. Όποιος είναι στο ρόστερ είναι γιατί τον πιστεύουμε. Δεν ήταν οι αλλαγές που μας οδήγησαν στο να υστερήσουμε στον αγώνα με την Ομόνοια. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και η σκέψη μας είναι στο αυριανό παιχνίδι και από το βράδυ της Τετάρτης ευχόμαστε να συζητούμε για τον τελικό. Είναι δύσκολο το παιχνίδι και για την ομάδα που θα χάσει θα ξεκινήσει μια συζήτηση που δεν θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας. Τελευταία μας συμμετοχή σε τελικό ήταν το 2008. Είναι πολλά χρόνια για μία ομάδα με το μέγεθος της Ανόρθωσης. Εμείς θέλουμε από αύριο να σταλεί το μήνυμα ότι ο Σύλλογος γίνεται ξανά αυτό που ήταν πάντα, ένας Σύλλογος γεμάτος νικητές».

Για την κατάσταση του Κβιλιτάια: «Ο Κβιλιτάια είναι καλά, ανέβασε ρυθμό στην χθεσινή προπόνηση και εάν όλα πάνε καλά θα είναι κανονικά στην αποστολή. Ο Μπουσουλάτζιτς δεν θα αγωνιστεί φέτος. Ο Γκαλίτσιος ξεκίνησε και ασκήσεις με τη μπάλα και θα δούμε κατά πόσο θα τον έχουμε ξανά μαζί σε κάποιο παιχνίδι. Αν είμαστε στον τελικό ίσως να τον έχουμε μαζί μας, και με την εμπειρία του να μας βοηθήσει».

Για το ESL: «Πέρσι έτσι καιρό είχαμε τη συζήτηση ποια θα είναι η συνέπεια της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και φαίνεται πως αυτή θα είναι η πιο σημαντική. Η Γιουβέντους είναι κάτω, η Λίβερπουλ δεν προχώρησε στη βελτίωση του προπονητικού της κέντρου και στην πορεία άλλαξε απόφαση. Η Ρεάλ πήγε στο προπονητικό της κέντρο, η Μπαρτσελόνα χάνει 4 εκατομμύρια για κάθε αγώνα χωρίς κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που Παρί και Μπάγερν δεν μπήκαν στην ESL. Η Μπάγερν θα κυριαρχήσει στα επόμενα χρόνια γιατί η οικονομική της διαχείριση ήταν τέτοια που έχει απόθεμα. Η δε Παρί, ο ιδιοκτήτης της έχει τέτοιο συμβόλαιο με την UEFA που δεν μπορεί να της γυρίσει την πλάτη. Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ