aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοφή: «Δύο ομάδες που διεκδικούσαν το τρόπαιο»

Χριστοφή: «Δύο ομάδες που διεκδικούσαν το τρόπαιο»

«Σήμερα ήταν δύο ομάδες που διεκδικούσαν το τρόπαιο, άσχετα αν εμείς βγήκαμε εκτός στόχου στο πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε. Θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, να τιμούμε την Ανόρθωση», είπε μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα ο Δημήτρης Χριστοφή και συνέχισε:

«Τα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε να είμαστε αλλά μην ξεχνάτε πως αυτό ήταν μόνο στα τελευταία παιχνίδια. Στην αρχή του πρωταθλήματος και μέχρι τον τελευταίο μήνα ήμασταν εκεί».

Ακολούθως μίλησε για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: «Το Κύπελλο είναι ο μοναδικός μας στόχος. Με την βοήθεια του Κυπέλλου αν τα καταφέρουμε να βγούμε και στην Ευρώπη».

Όσο για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται, κατόπιν σχετικής ερώτησης απάντησε: «Δεν είναι της ώρας. Υπάρχει ένας κρίσιμος αγώνας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους, αυτά είναι στο περιθώριο. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα καταλήξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ