aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου: «Τα πάντα για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ» (video)

Χριστοδούλου: «Τα πάντα για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ» (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου (18/02) ο Πάμπος Χριστοδούλου ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: “Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Έχουμε απέναντί μας την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Είδαμε απέναντι στην Μπιλμπάο έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και δίνουμε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Στόχος μας από την αρχή ήταν να κάνουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είπαμε από την αρχή ότι στόχος μας ήταν η είσοδος στην 6άδα, η έξοδος στην Ευρώπη και μετά παιχνίδι με παιχνίδι και όπου βγει”.

Για τους φετινούς στόχους: “Δεν είπαμε ποτέ μεγάλα λόγια, ούτε για πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έδειξε και με την ενίσχυση Ιανουαρίου πως είναι εδώ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Θέλουμε όμως υπομονή και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε”.

Για το ότι το μυαλό του ΑΠΟΕΛ ίσως θα είναι στην Μπιλμπάο: “Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλές εμπειρίες και έδειξε ότι δεν έχει το μυαλό του μόνο στην Ευρώπη. Ξέρουν πως έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη και ευχόμαστε να προκριθεί. Έχει 25-26 παίκτες ισάξιους και όπου και να παίξουν η δυναμική είναι η ίδια. Πρέπει όλοι οι παίκτες να έχουν ψηλό βαθμό απόδοσης για να πάρουμε αποτέλεσμα”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: “Υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ελπίζω να τους έχουμε όλους τη Δευτέρα και να διαλέξω τους πιο κατάλληλους. Υπάρχουν και παίκτες στο όριο έτσι χρειάζεται σωστή διαχείρηση ώστε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια μια καλή ομάδα να παρατάξουμε”.

Για την ένταση στον αγώνα και τη σημασία της: “Για μένα μετρά η πιο πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στο Μπιλμπάο και ήταν πειθαρχημένος και πήρε αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η πειθαρχία και η σοβαρότητα για αποτέλεσμα, είτε είναι νίκη είτε ισοπαλία. Πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα, όλοι οι παίκτες να έχουν ψηλή απόδοση ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί, δηλαδή τη νίκη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ