aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου στο «Goal»: «Να είμαστε έτοιμοι αν φύγει ο Σοφοκλέους»

Χριστοδούλου στο «Goal»: «Να είμαστε έτοιμοι αν φύγει ο Σοφοκλέους»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πως θα αποχωρήσει. Τις σκέψεις του τις πέρασε τελικά και σε επιστολή, στην οποία υπενθυμίζει στους παράγοντες, μετόχους και φίλους της ΑΕΛ, πως αποχωρεί οριστικά. Ο κύκλος του έχει κλείσει και αυτό που μένει είναι να υπάρξει ομαλή διάδοχη κατάσταση στην ΑΕΛ, χωρίς προβλήματα που θα επηρεάσουν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό, όταν η μία συγκέντρωση διαδέχεται την άλλη χωρίς να φαίνεται φώς στο τούνελ. Μέχρι στιγμής εκτός από φιλολογικές συζητήσεις δεν έχει προκύψει κάτι που να δημιουργεί κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας. «Συνταγματικά», αν δεν υπάρξει διάδοχος κατάσταση στην ποδοσφαιρική εταιρεία, οι ευθύνες μετατοπίζονται στο σωματείο. Είναι όμως εφικτή μια τέτοια αλλαγή, στη διάρκεια της οποίας πιθανό να προκύψουν προβλήματα που θα βάλει δύσκολα στην ΑΕΛ; Ο Κώστας Χριστοδούλου, πρόεδρος του σωματείου, με δηλώσεις του στο «Goal» αποκάλυψε πως ξεκίνησαν ήδη διεργασίες για να περάσει η ΑΕΛ στην επόμενη μέρα.

«Ξεκινήσαμε ήδη κάποιες διεργασίες για να είμαστε έτοιμοι για τα νέα δεδομένα. Δεν θα είναι εύκολο χωρίς τον Ανδρέα Σοφοκλέους, όμως δεν θα μας κυριεύσει πανικός. Γνωρίζουμε την απόφαση του προέδρου, όμως αν οριστικά αποχωρήσει θα μπούμε σε άλλους ρυθμούς, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ποδοσφαιρική ομάδα», είπε και συνέχισε: «Δεν θα είναι εύκολη η επόμενη μέρα, γι’ αυτό καλούμε όλο τον κόσμο σε συστράτευση. Να έλθουν κοντά και να μας βοηθήσουν. Υπάρχει μικρή ομάδα φίλων και οπαδών της ΑΕΛ που κινείται για να προετοιμάσει τη νέα εποχή στην ΑΕΛ, όμως είναι υπόθεση όλων μας».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πρόεδρος του σωματείου έδωσε σύνθημα γενικού ξεσηκωμού. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και στις 2 Αυγούστου, την επόμενη του επαναληπτικού με τον Άρη Θεσσαλονίκης, θα πρέπει η ΑΕΛ να είναι έτοιμη να βρει λύσεις στο διοικητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ