aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια»

Χριστοδούλου: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Πάμπος Χριστοδούλου ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Ανάμεσα σε άλλα, ο προπονητής της ΑΕΛ είπε:

Το αρχικό του σχόλιο: “Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια Πολυ Χαράλαμπους για τον πρόσφατο χαμό. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για την τραγωδία στη Βραζιλία. Αρκετοί παίκτες ήταν φίλοι με τους ποδοσφαιριστές”.

Για τον αγώνα με τον Ερμή: “Έχω πει αρκετές φορές ότι όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Αυτό το λένε και οι ομάδες που παίζουν μαζί μας. Οι παίκτες έχουν εμπεδώσει ότι πρέπει να δίνουν το 100% και αυτό είναι καλό. Και για τον Ερμή είναι σημαντικό, όπως ανακοίνωσαν είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, κόντρα σε μία καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Με λίγη τύχη μπορούσε και για πιο ψηλά. Θα πάμε στο Παπαδόπουλος να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο έιναι όλα μέσα. Εύχομαι να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε το τρίποντο”.

Για τους τραυματισμούς: “Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δυστυχώς οι απουσίες είναι από κτυπημάτα και όχι από δικά μας λάθη. Ήρθαν και κάποιοι παίκτες και συνεχίζουν με προβλήματα από Εθνικές. Δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιοι θα είναι έτοιμοι. Έχω διαφοροποιήσει το πρόγραμμα. Εύχομαι να ξεκαθαρίσει. Η ομάδα έχει δείξει ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον οποιοδήποτε. Εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά υγιή. Τελευταία στιγμή θα ξέρω, μετά και την προπόνηση του Σαββάτου. Θα περιμένω ως τότε”.

Για τη διαχείριση των αποτελεσμάτων και τα επόμενα ματς: “Δεν είναι πιο βατά τα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια μετά την ήττα από ΑΕΚ που αν ήμασταν πιο προσκεκτικοί, μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει ανέβει και η ψυχολογία και είμαστε ψηλα στη βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια, επαναλαμβάνω, είναι ντέρμπι. Πρέπει η ΑΕΛ να είναι πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη. Το άφησα στο τέλος, αλλά είναι πολύ η σημαντική η παρουσία του κόσμου. Το ζητάνε και τα παιδιά, το δείχνουν καθημερινά και το συζητάνε πως έχουν ενθουσιαστεί με τον κόσμο ως τώρα. Τους θέλουμε δίπλα και με τον Ερμή”.

Για τις προσδοκίες του κι αν έχουν εκπληρωθεί: Ισχύει το παιχνίδι με παιχνίδι, ο στόχος της εξάδας. Είμαστε πολύ καλύτερα απ’ αυτό που πιστεύαμε απ’ την αρχή της σεζόν. Ναι, είναι υπεράνω των προσδοκιών μας”.

Για Σόουζα: “Τα σκληρά μαρκαρίσματα είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ένα στολίδι για τα γήπεδα. Αν ήταν άλλος θα έβγαινε από το 40′. Είχε παιχνίδι που ήταν χτυπημένος στο χέρι, στο κεφάλι και στο γόνατο, και όταν του ζήτησα να βγει παρολίγο να μας “σκοτώσει” όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ