aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου: «Εύχομαι να μην περάσει άλλη ομάδα όσα περάσαμε εμείς...»

Χριστοδούλου: «Εύχομαι να μην περάσει άλλη ομάδα όσα περάσαμε εμείς…»

Σύντομες δηλώσεις ενόψει της επιστροφής του μετά από την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Σαλαμίνας ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Πάμπος Χριστοδούλου.

– Κόουτς πως βίωσες εσύ προσωπικά αλλά και η ομάδα την κατάσταση με την πανδημία;

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα μας. Ο περιορισμός ήταν πολύ δύσκολος, καθώς έμειναν πίσω οι ποδοσφαιριστές μας από φυσική κατάσταση. Το πιο δύσκολο νομίζω που είχαμε να διαχειριστούμε ήταν το ψυχολογικό κομμάτι και εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο που φρόντισε για τα πάντα αλλά και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Εύχομαι να μην περάσει καμία άλλη ομάδα τα όσα περάσαμε εμείς αυτό το διάστημα.

Περνώντας όμως όλο αυτό αντιληφθήκαμε και το πόσο δύσκολη θα ήταν και η επαναφορά της ομάδας στην κανονικότητα, καθώς τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε με τους συνεργάτες μας πολύ διαφορετικά, δουλεύαμε σε μικρά γκρουπ για να μπορούμε να προσαρμόσουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Εκεί που η ομάδα ξεκίνησε να βγάζει τις πραγματικές της δυνατότητες στο γήπεδο μας έτυχε όλο αυτό, ήμασταν σε καλή κατάσταση και τώρα καλούμαστε να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν.

Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ενότητα που υπάρχει στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας γιατί μας αποδεικνύει ότι βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει την κάθε μας προσπάθεια».

– Παιχνίδι αύριο με την Ανόρθωση εντός έδρας, πως βλέπεις τον αγώνα;

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα, εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα με τα όσα περάσαμε το τελευταίο διάστημα όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν μας φοβίζει, θα δώσουμε την δική μας μάχη για να διεκδικήσουμε την νίκη και να αφήσουμε ευχαριστημένο και τον κόσμο μας που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας. Με το υλικό που υπάρχει νιώθω ότι η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί όμως η ομάδα θα παρουσιάζεται εβδομάδα με εβδομάδα καλύτερη και εύχομαι στο τέλος του πρωταθλήματος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

– Ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας…

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας όπως ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια και τον ευχαριστούμε. Είναι πολύ σημαντικό που νιώθουμε ότι πιστεύει στην ομάδα και είναι επιτακτική ανάγκη να εξαντλεί σε κάθε παιχνίδι όλα τα εισιτήρια, ειδικά τώρα με τα όσα έχουμε περάσει τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας αγαπά παθολογικά την ομάδα και οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές μου και εγω θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον έχουμε ευχαριστημένο. Είναι ο δωδέκατος μας παίχτης και εύχομαι αύριο να καταφέρουμε να δώσουμε την χαρά της νίκης για να του ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο την στήριξη και την αγάπη που δίνει σε εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ