aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧουσμπάουερ: «Οι εμφανίσεις μου δεν είναι καλές. Δεν είμαι χαζός…»

Χουσμπάουερ: «Οι εμφανίσεις μου δεν είναι καλές. Δεν είμαι χαζός…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Ανόρθωσης παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Γιόζεφ Χουσμπάουερ, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Πάφο. Μάλιστα, ο Τσέχος σχολίασε και την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε ήδη δύο φορές την φετινή σεζόν. Δύο κλειστά παιχνίδια που τα κερδίσαμε 1-0. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζω μετά τα δύο αποτελέσματα που ήταν πολύ άσχημα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το αν θα βοηθήσει μια ενδεχόμενη νίκη: «Ναι. Πρέπει να κερδίσουμε βαθμούς και θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Το προηγούμενο παιχνίδι κρατήσαμε για ώρα την μπάλα αλλά τελικά φέραμε 1-1».

Για την προσωπική του απόδοση: «Οι εμφανίσεις μου δεν είναι καλές, το ξέρω. Ίσως χρειάζομαι να σκοράρω 1-2 γκολ κι όλα θα είναι εντάξει. Ακόμα περιμένω να σκοράρω. Δεν είμαι χαζός, ξέρω πως οι εμφανίσεις μου θα μπορούσαν να είναι πολύ πολύ καλύτερες. Ίσως χρειάζομαι χρόνο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο».

Για το αν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλύτερα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ