aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧούμπτσεφ: «Ας μείνουν στα αποδυτήρια αυτά που είπα στους παίκτες μου»

Χούμπτσεφ: «Ας μείνουν στα αποδυτήρια αυτά που είπα στους παίκτες μου»

Ο τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας, Πέταρ Χούμπτσεφ ήταν απογοητευμένος από τη βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ, αλλά εντόπισε και θετικά, ενώ στάθηκε στο κενό που αφήνει η απουσία του Μαριάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Γιατί ήρθε τόσο βαριά ήττα: «Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα ξαναδώ το παιχνίδι, να δω σοβαρά όσα έγιναν και θα πω. Νομίζω πως η ήττα με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι μας έκανε να παίξουμε επιθετικά, να ρισκάρουμε, ανοιχθήκαμε και χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε.

Ας μείνουν στα αποδυτήρια όλα όσα συζήτησα με τους παίκτες μου. Υπάρχει κάτι καλό που είδα μετά από αυτή την ήττα και αν θέλετε το πιστεύετε αυτό. Δεν σκοράραμε επειδή δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν νομίζω πως δεν προσπαθήσαμε. Απλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίζουμε και χωρίς τον Μαριάνι καλά. Δεν μπορεί ένας παίκτης με την αποχώρησή του να κάνει την ομάδα να μην παίζει καλά. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτό που έγινε. Από την αρχή της σεζόν παίζουμε καλά στο πρωτάθλημα κι αυτό, ο αποκλεισμός, ας παραμείνει ένα άσχημο επεισόδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ