aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς βασικά της γρανάζια στο ΓΣΠ

Χωρίς βασικά της γρανάζια στο ΓΣΠ

Τα αγωνιστικά δεδομένα για την Ανόρθωση και τον Ρόνι Λέβι είναι εδώ και μέρες λίγο πολύ γνωστά. Η ομάδα του Ισραηλινού τεχνικού έχει μία εξαιρετικά δύσκολη έξοδο στο ΓΣΠ, όπου θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Μία αποστολή που είναι δύσκολη εξ αρχής, πόσω μάλλον όταν θα απουσιάζουν και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Αγιλάρ και Κολούνγκα, όπως και οι τιμωρημένοι Γκιγέρμε Σάντος και Ζοάο Βίκτορ. Ειδικά οι δύο τελευταίοι αποτελούν βασικά γρανάζια της Ανόρθωσης, η οποία θα τους στερηθεί στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αν και βαθμολογικά η αναμέτρηση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα της Αμμοχώστου, εντούτοις δεν είναι λίγες οι φορές που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μίλησαν στους παίκτες και τους τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να παίζουν σε όλα τα ματς με πάθος και θέληση. Κανείς στην Ανόρθωση δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν παιχνίδια. Κατά πόσο αυτό είναι εύκολο, ενώ ακολουθεί ημιτελικός κυπέλλου, αποτελεί ερώτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ