aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς το μεγάλο ντέρμπι

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι

Μετά τα σπουδαία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, στη σέντρα ξανά θα βρεθούν οι 48 ομάδες των ομίλων του Europa League για τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Απουσιάζει το «μεγάλο» ματς με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον όμιλο του Απόλλωνα και στην αναμέτρηση Λιόν-Εβερτον (5ος όμιλος), κυρίως γιατί ο ηττημένος θα έχει σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια.

Η Έστερσουντ, ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, θέλει να δώσει συνέχεια στο όμορφο «παραμύθι» της εναντίον της Μπιλμπάο, ενώ στον όμιλο της ΑΕΚ (4ος) το ματς Αούστρια Βιέννης – Ριέκα μοιάζει με τελικό όπου μόνο ο νικητής θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης.

Το ελληνικό ενδιαφέρον, πάντως, βρίσκεται διαρκώς και στις αναμετρήσεις αυστριακών (εκτός από την Αούστρια, υπάρχει και το Κονιασπόρ-Σάλτσμπουργκ) και τσεχικών ομάδων (Βιγιαρεάλ-Σλάβια Πράγας, Ζλιν-Κοπεγχάγη, Λουγκάνο-Πλζεν), καθώς αυτές οι Εθνικές ομοσπονδίες διεκδικούν την 13η θέση στο ranking της UEFA.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Άρσεναλ στο Βελιγράδι, αλλά και αυτό της Νις με τη Λάτσιο στη Γαλλία. Καταληκτικά, απόψε αναμένονται ενδιαφέροντα παιχνίδια τόσο στο πρόγραμμα των 20:00, όσο και σε αυτά που θα αρχίσουν στις 22:00.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ