aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς το «γαλλικό κλειδί», αλλά με την αζερική «σαΐτα»

Χωρίς το «γαλλικό κλειδί», αλλά με την αζερική «σαΐτα»

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο η Ανόρθωση θα παραταχθεί χωρίς τον Σεκού Σισέ. Ο τραυματισμός και η αποχώρησή του στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ομόνοια, άφησαν τα «σημάδιά» τους, αφού για άλλη μία μέρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Ιβοριανός έκανε φυσιοθεραπεία και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι στην αποστολή στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή, στις 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των κυανόλευκων στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, ο Γκάντσιεφ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, οπόταν η συμμετοχή του απέναντι στον Ολυμπιακό απομακρύνεται. Πλην τον Σισέ και Γκάντσιεφ, όλοι οι υπόλοιποι ήταν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η προετοιμασία για το ματς στο Μακάρειο ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν από την Ανόρθωση των δύο τελευταίων αγωνιστικών ήταν σίγουρα ο Αράζ Αμπντουλάγιεφ. Ο Αζέρος ακραίος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος πριν τον τραυματισμό του κι έδειχνε ότι ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η έφεσή του στο ένας εναντίον ενός καθώς επίσης και η καλή του μεταβίβαση έλειψαν από την «Κυρία» των τελευταίων ημερών κι είναι βέβαιο ότι ο Λέβι χαίρεται για την επιστροφή του.

Με δεδομένο ότι ήταν βασικός και αναντικατάστατος για δύο και πλέον μήνες, πιστεύεται ότι βάζει γερή υποψηφιότητα για μια θέση στο αρχικό σχήμα στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Πόσω μάλλον όταν ο Σεκού Σισέ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Ομόνοια, ενώ και οι Καλό και Παλάνκα εμφανίζονται με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ