aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα(Χ)ωρίς συγκινήσεις Σπαλ και Κιέβο

(Χ)ωρίς συγκινήσεις Σπαλ και Κιέβο

Σπαλ και Κιέβο έμειναν στο μηδέν, σ’ ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες φάσεις, πολλά λάθη και περισσότερες κάρτες παρά ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με μια καλή ευκαιρία για τις 2 ομάδες μέσα σε 2 λεπτά. Στο 21 ο Λατσάρι σούταρε άουτ, ενώ στο 23 σε κόντρα επίθεση ο Πελισιέρ είδε στην αρχή τον Γκομίς και μετά τον Λατσάρι να τον σταματά πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ένταση με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς, αλλά και πάλι δύσκολα πατούσαν την περιοχή του Σορεντίνο. Δημιούργησαν κάποιες φάσεις από τ’ αριστερά με Κούρτιτς και Φαρές, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φλοκάρι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Σορεντίνο «έκανε τη δουλειά».

Η Σπαλ έμεινε για 7ο παιχνίδι στη σειρά χωρίς νίκη και παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κιέβο μετράει πλέον 5 ισοπαλίες στη σειρά, αλλά περαμένει τελευταία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ