aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς «πονοκέφαλο» ο Αυγουστή

Χωρίς «πονοκέφαλο» ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό στον Απόλλωνα είναι κολλημένο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Χωρίς  ίχνος υποτίμησης, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κάτω από το άγρυπνο μάτι του Σωφρόνη Αυγουστή με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο Μακάρειο στάδιο. Ο τεχνικός των κυανόλευκων, έχει στη διάθεσή του, όλο το έμψυχο δυναμικό του και είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, όπου η ομάδα της Λεμεσού ρίχνεται στη μάχη του τίτλου χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα. Όλες οι βασικές επιλογές βρίσκονται στη διάθεση του Κύπριου προπονητή, ο οποίος θα παρατάξει ό,τι καλύτερο για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα σκεφτεί τη Λιόν.

Δεν αποκλείεται ο Νίκο Μαρτίνες να πάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος  μέσος  είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το πιθανότερο είναι να προσθέσει με την παρουσία του και άλλη ποιότητα στην ομάδα του. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής με τους Σατσέτι, Μαρτίνες και Ντα Σίλβα, μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και πιστεύεται ότι η ομάδα θα βελτιώσει την επιθετικότητά της. Μπροστά από τους τρεις θα είναι οι Σκέμπρι, Μαγκλίτσα και ένας από τους Ζελάγια, Γιάκολιτς ή Σαρδινέρο. Μια μεσοεπιθετική γραμμή που πραγματικά μπορεί να τσακίζει κάθε αντίσταση οποιασδήποτε άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ