aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν με Μονπελιέ!

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν με Μονπελιέ!

Χωρίς τον Νεϊμάρ θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην αυριανή αναμέτρηση με την Μονπελιέ για το σαμπιονά. Και για όσους «βλέπουν» πίσω από την είδηση… συνέχεια στην «κόντρα» με τον Καβάνι για τα πέναλτι, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταλαιπωρείται από ελαφρύ τραυματισμό στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού, όπως προκύπτει και από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ο Νεϊμάρ «κυκλοφορεί» με μπανταρισμένο το συγκεκριμένο σημείο, ποζάροντας δίπλα στον συμπατριώτη του, Τιάγκο Σίλβα, που σήμερα έχει γενέθλια.

Εκτός του Νεϊμάρ, ο Ουνάϊ Εμερι δεν μπορεί να υπολογίζει και στους επίσης τραυματίες, Ανχελ Ντι Μαρία και Χαβιέ Παστόρε, ωστός ο Βραζιλιάνος στράικερ θα βρίσκεται -εκτός απροόπτου- στην αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ