aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Λαμπάν και Ρουσιά, αλλά με Τομάς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Χωρίς Λαμπάν και Ρουσιά, αλλά με Τομάς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Η ΑΕΚ έστειλε στην ΟΥΕΦΑ τη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μέσα σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Βενσάντ Λαμπάν και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Ο πρώτος είναι τραυματίας και δεν αποκλείεται να θέλει ακόμη μερικές βδομάδες για να επιστρέψει, ενώ φαίνεται ότι δεν είναι το στυλ ποδοσφαιριστή που θέλει ο Ιραόλα στη μεσαία γραμμή. Ο Ρουσιάς έμεινε εκτός μιας και επιθετικά προτιμήθηκαν άλλοι ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παίκτες όπως οι Ιγκόρ, Χέφελ και Γκαρσία που είναι κάτω των 22 παίρνουν κανονικά θέση στον κατάλογο. Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, με τον Θωμά Ιωάννου να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να ξεπερνά τελείως το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει.

Για τους αγώνες της φάσης των ομίλων ο κατάλογος Α’ της ΑΕΚ: 24. Ραφαήλ Αναστασίου, 3. Μάριος Αντωνιάδης, 21.Assoubre Jean – Luc Gbayara, 8. Acoran Barrera Reyes, 16. Ignacio Cases Mora, 6. David Katala, 1. Ανδρέας Χριστοδούλου, 23. Florian Taulemesse, 15. Facundo Garcia, 99. Απόστολος Γιάννου, 18. Mikel Gonzalez De Martin Martinez, 13. Hector Hevel, 19. Θωμάς Ιωάννου, 7. Jorge Larena, 5. Daniel Mojsov, 25. Antonio Ramirez, 11. Alberto Tete Sansinena, 2. Igor Silva De Almeida, 10. Joan Tomas Campasol, 12. Ivan Trickovski, 4. Joan Guillem Truyols.

Ο κατάλογος Β’ με τους ποδοσφαιριστές που επίσης δηλώθηκαν στην UEFA: 31. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, 28. Ιωάννης Παναγίδης, 26. Δημήτρης Ράσπας, 30. Ιωκείμ Τούμπας, 29. Χρίστος Τρύφωνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ