aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Κερμπρ κι άλλους πέντε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χωρίς Κερμπρ κι άλλους πέντε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τετάρτης (9/1) με την ΑΕΚ άρχισε ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού θα παραταχθεί χωρίς τον Κερμπρ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Γιουστε, Φοπαλά, Φακούντο Περέιρα, Μάριο Στυλιανού και Σατσετί».

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα μας η οποία άμεσα έστρεψε την προσοχή της στον αμέσως επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα, το απόγευμα της Τετάρτης (09/01).

Σωφρόνης Αυγουστή και ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης θα καταστρώσουν τα αγωνιστικά τους πλάνα έχοντας στη σκέψη τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα με τις σημαντικές νίκες επί Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κύπριος τεχνικός θα προετοιμάσει την ομάδα μας χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μίλαν Κέρμπρ ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, και στους ανέτοιμους Γιουστε, Φοπαλά, Φακούντο Περέιρα, Μάριο Στυλιανού και Σατσετί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ