aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς «Ίμπρα»-Καβάνι, αλλά η Παρί δεν κουνιέται απ’ το ταβάνι! (video)

Χωρίς «Ίμπρα»-Καβάνι, αλλά η Παρί δεν κουνιέται απ’ το ταβάνι! (video)

Την πρώτη κούπα της νέας σεζόν στην Γαλλία σήκωσε η Παρί! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε επίδειξη δύναμης στο Super Cup διαλύοντας με σκορ 4-1 τη Λιόν.

Το ματς, που διεξήχθη στο «Worthersee Stadion» στην Αυστρία, βρήκε την ομάδα του Ζενέσιο να ανοίγει το σκορ με τον Φεκίρ, όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα, οι Παριζιάνοι πήραν μπροστά κι άνοιξαν το σκορ με τον Παστόρε να πλασάρει στην κίνηση από κοντινή απόσταση (9′). Παρόμοιο ήταν και το 2-0 για την Παρί, αφού η φάση βγήκε και πάλι από τα αριστερά, με τον Λούκας αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή (19′).

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας (34′) ήταν η σειρά του Χατέμ Μπεν Αρφά να στείλει την μπάλα στην εστία του Λόπες με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 4-0 έγινε με τον Κουρζάβα στο 54ο λεπτό, όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Η Λιόν πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Τολισό στο 87?.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ