aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς έξι ενόψει Άρη

Χωρίς έξι ενόψει Άρη

Με πρωινή προπόνηση στο AEK Αρένα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο (Σάββατο 14/10, 20:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τρουγιόλς, Σορία, Χαραλαμπίδης, Παναγίδης, Μιχαήλ και Τούμπας.

Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ στα ταμεία του γηπέδου, μία ώρα (19:00) πριν την έναρξη του αγώνα. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν επίσης μία ώρα (19:00) πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ