aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς ανάσα οι ερυθρόλευκοι

Χωρίς ανάσα οι ερυθρόλευκοι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο βαθμός που πήρε η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια για απομάκρυνσή της από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα, κρίνεται ως βαθμός ψυχολογίας ενόψει και του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι (18:00). Του τελευταίου για το 2020, και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη, που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις υποχρεώσεις τους στο 2021.

Χωρίς ανάσα η ομάδα του Δαμιανού επειδή με μόλις μία προπόνηση, τη χθεσινή, αφού την Κυριακή έγινε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ, καλείται να δώσει άλλο ένα ματς. Ο Κύπριος τεχνικός προσδοκά σε καλύτερη παρουσία, ώστε η ομάδα του αυτή τη φορά να φθάσει στην επιτυχία. Να μπορέσει να κάνει το βαθμολογικό άλμα.

Ο Δαμιανού αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Μετρά την επιστροφή των Βαρέλα και Οσέι, ποδοσφαιριστών με καλές πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο Σιαθάς που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ