aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς αγώνα η παραμονή Χριστουγέννων στην Premier League

Χωρίς αγώνα η παραμονή Χριστουγέννων στην Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε ότι δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του «Sky» για μετάθεση του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η τηλεοπτική πλατφόρμα που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στη χώρα επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Έμιρεϊτς» το βράδυ της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου. Αντ’ αυτού, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 του μήνα, αφού κανένας αγώνας δεν πρόκειται να διεξαχθεί μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Η πρόταση του«Sky» είχε αντιμετωπιστεί με μεγάλη αναστάτωση από τους φιλάθλους, αφού οι φιλοξενούμενοι φίλοι της Λίβερπουλ που θα έκαναν το ταξίδι στο Λονδίνο κινδύνευαν να αποκλειστούν στην αγγλική πρωτεύουσα λόγω της εορταστικής ημέρας, ενώ υπήρξαν προβλήματα και με τους υπαλλήλους ασφαλείας της Άρσεναλ.

Πάντως, ούτε η 22α Δεκεμβρίου αποτελεί ευνοϊκή ημερομηνία για τους «κανονιέρηδες», που θα αγωνιστούν είτε την Τρίτη 19 είτε την Τετάρτη 20 του μήνα στα προημιτελικά του League Cup, εφόσον προκριθούν αντί της Νόριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ