aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς… αφεντικό το ντέρμπι του Βερολίνου

Χωρίς… αφεντικό το ντέρμπι του Βερολίνου

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα σε Ουνιόν και Χέρτα σήμερα, με το 1-1 να ρίχνει την αυλαία στην 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’, με το σουτ του Άντριχ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που βρήκε και στο αριστερό δοκάρι, το οποίο ήταν πέμπτο στο πρωτάθλημα για τον Γερμανό μέσο και πρώτο μετά την… 15η αγωνιστική και τις 9 Γενάρη.

Μάλιστα, είχαν και δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα, σε προσπάθεια του Ριέρσον, με τον Τορουναρίγκα να τον… μιμείται, μετά από κόρνερ για τους «πρωτευουσιάνους» και κεφαλιά του, στο 20ο λεπτό!

Η Ουνιόν έδειχνε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο η Χέρτα κατάφερε κι έφτασε στην ισοφάριση ανεβάζοντας την απόδοσή της σταδιακά, όταν ο Γκεντουζί ανατράπηκε από τον Φρίντριχ στο 33’ και ο Λουκεμπάκιο ευστόχησε στο πέναλτι, μετά από δύο λεπτά, σκοράροντας για δεύτερη φορά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και πέμπτη στη φετινή Bundesliga…

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι πραγματικές ευκαιρίες… εξαφανίστηκαν κι έτσι δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα. Με τον Μούσα να έχει μια… υποψία φάσης στο 49’ κι άλλη μια κεφαλιά στο 82ο λεπτό για τους «σιδερένιους» και το 1-1 να διατηρείται μέχρι τέλους.
Κάτι που σε συνδυασμό με το 3-1 στον πρώτο γύρο υπέρ των σημερινών φιλοξενούμενων, πάντως, τους έδωσε την χαρά του αήττητου απέναντι στην… άσπονδη συμπολίτισσα.

Αναλυτικά, η 27η αγωνιστική:
Σάββατο, 3/4
Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
(44′ Χούμελς – 11′ αυτ. Σουλτς, 87′ Σίλβα)

Λεβερκούζεν-Σάλκε 2-1
(26′ Αλάριο, 72′ Σικ – 81′ Χούντελααρ)

Βόλφσμπουργκ-Κολωνία 1-0
(69′ Μπρεκάλο)

Μάιντς-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1
(56′ πέν. Μπροσίνσκι – 76′ Φόγκλζαμερ)

Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 2-1
(8′ Βάργκας, 23′ Χαν – 85′ Σκοβ)

Λειψία-Μπάγερν Μονάχου 0-1
(38′ Γκορέτσκα)

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 2-1
(53′, 60′ Τουράμ – 20′ Σάλαϊ)

Κυριακή, 4/4
Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης 1-0
(81′ αυτ. Αουγκούστινσον)

Ουνιόν Βερολίνου-Χέρτα Βερολίνου 1-1
(10′ Άντριχ – 35′ πεν. Λουκεμπάκιο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ