aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧορηγία-μαμούθ 360 εκατομμυρίων για την Τότεναμ

Χορηγία-μαμούθ 360 εκατομμυρίων για την Τότεναμ

Το ποσό των 360 εκατομμυρίων ευρώ πρόκειται να εκταμιεύσει η Τότεναμ μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας με την «AIA» ως τη σεζόν 2026/27, εξασφαλίζοντας 45 περίπου εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν.

Η Αμερικανική Ασφαλιστική Ένωση (AIA) αποτελεί το βασικό σπόνσορα των «σπιρουνιών» από το καλοκαίρι του 2013, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία τους εκ νέου στο μεσοδιάστημα, τη σεζόν 2017/18.

Πλέον, η σύμπλευση των δύο εταιρειών θα αγγίξει ορίζοντα 15ετίας, αποφέροντας σημαντικούς οικονομικούς πόρους για τους φιναλίστ του περσινού Champions League.

Όσον αφορά τη σύγκριση με τις άλλες υπερδυνάμεις της Premier League, η συμφωνία αυτή ήρθε να ισοφαρίσει εκείνες των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ με τις εταιρείες «Standard Chartered», «Yokohama» και «Fly Emirates», ενώ στις πρώτες δύο θέσεις βρίσκονται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Chevrolet) με κέρδος 72 εκατομμύρια ετησίως και η Μάντσεστερ Σίτι (Etihad) με 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ