aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧοντρό ψαλίδι στα συμβόλαια της Γιουνάιτεντ

Χοντρό ψαλίδι στα συμβόλαια της Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε οριστικά εκτός Champions League της επόμενης περιόδου και σύμφωνα με την Daily Mail θα υπάρξουν συνέπειες για τους… υπεύθυνους. Όπως αναφέρεται, οι περισσότεροι παίκτες έχουν στα συμβόλαιά τους όρους που προβλέπουν πως θα χάσουν περίπου 25% από τις αποδοχές τους, από τη στιγμή που οι «διάβολοι» έμειναν εκτός τετράδας.

Ο Πολ Πογκμπά έχει ειδικό όρο που προέβλεπε πως σε περίπτωση πρόκρισης στο επόμενο Champions League θα έπαιρνε έξτρα 2,1 εκατ. ευρώ. Ο δε Αλέξις Σάντσες θα δει τις αποδοχές του από 585.000 ευρώ την εβδομάδα να μειώνονται σε 440.000 ευρώ.

Αντίστοιχα θα μειωθούν και τα υψηλά συμβόλαια παικτών όπως οι Λουκάκου, Ντε Χέα, Φρεντ και άλλων. Η απουσία της Γιουνάιτεντ από το Champions League θα μειώσει τα έσοδα από τηλεόραση και πριμ κατά τουλάχιστον 76 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, αν δεν προκριθούν για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League, το συμβόλαιό τους με την Adidas θα «κοπεί» κατά 30%, δηλαδή πάνω από 23 εκατ. ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ