aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χιμένεθ και Ουζουνίδης για τον Απόλλωνα»

«Χιμένεθ και Ουζουνίδης για τον Απόλλωνα»

Στη λίστα του Απόλλωνα για τον αντικαταστάτη του Σωφρόνη Αυγουστή είναι οι Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αποκαλύπτει η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι γαλάζιοι της Λεμεσού έκαναν κρούση στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Απόλλων Λεμεσού μετά τον αποκλεισμό από το Europa League από την Αϊντχόφεν με δυο ήττες και συνολικό σκορ 7-0 και την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή. Στην κορυφή της λίστας των Κύπριων βρίσκονται δυο προπονητές με παρουσία στη Super League 1 και μάλιστα και με κοινό παρελθόν αφού και οι δυο δούλεψαν στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τους Μανόλο Χιμένεθ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι διοικούντες του Απόλλωνα Λεμεσού έκαναν μια πρώτη κρούση στον Ισπανό τεχνικό ο οποίος όμως είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα όμως έχουν στα υπόψιν τους και την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι και ποιος θα είναι ο διάδοχος του Αυγούστη στον πάγκο της ομάδας της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ