aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧίλια «respect» στον Ιμπραΐμοβιτς

Χίλια «respect» στον Ιμπραΐμοβιτς

Η τιμιότητα ενός παίκτη είναι αυτό που τον κάνει 100% επαγγελματία και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αξίζει πολλά respect! Παρά, λοιπόν, πως τα κύρια χαρακτηριστικά του Σουηδού αστέρα είναι το σκοράρισμα και… η αλαζονεία του, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα προκαλεί θαυμασμό!

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ξένα Μέσα, φέρεται να απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για επέκταση της συμφωνίας τους, διότι αισθάνεται πως δεν αξίζει να πληρώνεται, όσο θα βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο!

Μία κίνηση, που εφόσον επιβεβαιωθεί, αποδεικνύει το μεγαλείο του Ζλάταν! Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του επιθετικού των «κόκκινων διαβόλων» λήγει στο τέλος της σεζόν και ουδείς γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον και κυρίως από τον Ιανουάριο, όταν κι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ