aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΧεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεσή μου»

Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεσή μου»

Την ευθύνη στον Παναθηναϊκό έριξε ξανά ο Μάριο Χεζόνια αναφερόμενος στην μη παραμονή του στην ομάδα.

Ο Κροάτης άσος της Ούνιξ Καζάν επεσήμανε -μέσω της ιστοσελίδας των Ρώσων- ότι οι «πράσινοι» δεν χειρίστηκαν σωστά την περίπτωση του, αλλά απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, ώστε να μην βλάψει τον σύλλογο, όπως ισχυρίστηκε.

Αν και όταν ναυάγησε οριστικά η υπόθεσή του, είχε τονίσει ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί το «τριφύλλι» .

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του και το αν ανέφερε όλες τις παραμέτρους των καλοκαιρινών διαπραγματεύσεων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα: «Όχι ακριβώς με κάθε λεπτομέρεια. Πιστέψτε με, κανένας δεν θα ήθελε να ακούσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Πρώτον, οι άνθρωποι ίσως να μην καταλάβουν τι συνέβη. Δεύτερον, δεν θα ήθελα να βλάψω τον σύλλογο. Το αντίθετο, θα τους υπερασπιστώ, είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού πολλά χρόνια, ονειρευόμουν να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό από την παιδική μου ηλικία.

Ο σύλλογος με υπέγραψε κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, μου προσέφερε πάρα πολλά και οι φίλοι της ομάδας με αγάπησαν. Ήταν πολύ επίπονο για μένα να παρακολουθώ την όλη κατάσταση, αλλά όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ένιωσα δεν χειρίστηκαν σωστά την ανανέωση μου. Αλλά θα προσπαθώ να περιγράφω την κατάσταση όσο πιο σωστά μπορώ».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στην προ τριετίας κόντρα του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπειτα από κάρφωμά του: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, ήταν μια συνηθισμένη στιγμή ενός αγώνα μπάσκετ, όπου οι δημοσιογράφοι ήθελαν να δημιουργήσουν ίντριγκες. Ξεκίνησαν να μιλούν γι’ αυτό στα social media, να δημιουργούν στάμπες σε μπλούζες. Ποτέ δεν μίλησα γι’ αυτό το επεισόδιο και έμεινα έκπληκτος με την έκταση που πήρε το θέμα. Ήθελα να τους ρωτήσω “τι ανοησίες κάνετε;” Έτσι είναι το μπάσκετ παιδιά. Ο Γιάννης είναι από την αγαπημένη μου Ελλάδα, έχουμε παίξει ως αντίπαλοι εκατοντάδες φορές. Ήθελε να σκοράρει εναντίον μου κάθε φορά που τον μάρκαρα. Εγώ ήθελα να τον καταστρέψω κάθε φορά που εμφανιζόταν εναντίον μου! Μετά από αυτό το ματς, του μίλησα όπως πάντα και όλα καλά. Μόνο οι φίλαθλοι έκαναν σαν… τρελοί».

Παράλληλα, ο Ρώσος δημοσιογράφος του ζήτησε να πει αν συνεχάρη τον «Greek Freal» για το πρωτάθλημα στο NBA και απάντησε: «Δεν έχω το τηλέφωνο του. Η επικοινωνία μας περιοριζόταν πάντα μέσα στο γήπεδο. Είδα όμως τον Γιάννη στην «φούσκα» ένα χρόνο πριν και του ευχήθηκε καλή τύχη για την μάχη του τίτλου, όπως μπορείτε να δείτε τελικά το κατέκτησε. Θα συγχαρώ και αυτόν και τον αδερφό του Θανάση όσο πιο σύντομα γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ