aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧέρι-χέρι Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ

Χέρι-χέρι Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ

Όλα μέλι γάλα για Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ, παρά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία (0-0) στη Μασσαλία. Οι Αυστριακοί, που είχαν ήδη προκριθεί, «καπάρωσαν» και την 1η θέση στον 9ο όμιλο, ενώ οι Γάλλοι σφράγισαν κι αυτοί το εισιτήριο για τους «32» του Europa μέσω της δεύτερης θέσης.

Το μεταξύ τους ματς στη Μασσαλία πήγε σε χαμηλό ρυθμό, αφού κυρίως η Μαρσέιγ είχε και το αυτί της… στην Πορτογαλία, όπου η Κόνιασπορ ήθελε το «διπλό» για να την απειλήσει. Από την πλευρά της, η Σάλτσμπουργκ που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές δεν «άνοιξε» το παιχνίδι το οποίο κόλλησε στο 0-0, που ουσιαστικά βόλεψε και τις δύο ομάδες. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου για την ομάδα του Γκαρσιά, στους υποψήφιους αντίπαλους της ΑΕΚ για τους «32» οι Αυστριακοί.

Ισοπαλία και στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στις Γκιμαράες και Κόνιασπορ (1-1). Οι Τούρκοι είχαν ελπίδες πρόκρισης, όμως χρειάζονταν τη νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Μαρσέιγ από τη Σάλτσμπουργκ.

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ 0-0

Γκιμαράες – Κονιασπόρ 1-1 (77΄ αυτ. Αλί Τουράν / 15΄ Μπουραμπιά)

Η βαθμολογία στον 9ο όμιλο:

1. Σάλτσμπουργκ 12

2. Μαρσέιγ 8

3. Κόνιασπορ 6

4. Γκιμαράες 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ