aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧέρι-χέρι Πολωνία και Ισραήλ, πρώτη νίκη για Αυστρία

Χέρι-χέρι Πολωνία και Ισραήλ, πρώτη νίκη για Αυστρία

«Καρφί» για το Euro του 2020 πάει η Πολωνία! Η ομάδα του Γέρζι Μπρτζέστσεκ πήρε μια επαγγελματική νίκη στην έδρα της Βορείου Μακεδονίας και συνεχίζει να είναι πρώτη και καλύτερη στον 7ο όμιλο, μετρώντας τρία τρίποντα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις αρχές του δευτέρου μέρους (47’) ο Κρίστοφερ Πιόντεκ, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα.

Από κοντά στην Πολωνία και το Ισραήλ, το οποίο έκανε… παρέλαση στην έδρα της Λετονίας, επικράτησε με 3-0 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με δύο βαθμούς λιγότερους. Το ματς εξελίχθηκε σε ένα προσωπικό show του Ζάχαβι, με τον Ισραηλινό παικταρά να πετυχαίνει χατ-τρικ και να καθαρίζει έναν ακόμη αντίπαλο.

Τέλος, η Αυστρία επικράτησε με 1-0 της Σλοβενίας και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο, παραμένοντας «ζωντανή» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 74ο λεπτό από τον Μπεργκαστάλερ, μετά από ασίστ του Αρναούτοβιτς.

Παρασκευή 07/06: 
Λετονία-Ισραήλ 0-3
(9’, 59’, 80’ Ζάχαβι)

Βόρεια Μακεδονία-Πολωνία 0-1
(47’ Πιόντεκ)

Αυστρία-Σλοβενία 1-0
(74’ Μπεργκστάλερ)

Η βαθμολογία:

  1. Πολωνία 9 (4-0)
  2. Ισραήλ 7 (8-3)
  3. Βόρεια Μακεδόνια 4 (4-3)
  4. Αυστρία 3 (3-5)
  5. Σλοβενία 2 (2-3)
  6. Λετονία 0 (1-8)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ