aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧέντερσον: «Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας» (pic)

Χέντερσον: «Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας» (pic)

Μήνυμα προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, έστειλε ο αρχηγός της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον, τονίζοντας πως θα πρέπει να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση πρωταθλήματος, όταν θα φτάσει η κατάλληλη στιγμή.

Ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ο Τζόρνταν Χέντερσον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια. Ο αρχηγός των «Reds» μέσω των soial media, έστειλε το δικό του μήνυμα γι’ αυτή τη σπουδαία επίτευξη, ωστόσο ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας, να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή για να μπορέσουν να το γιορτάσουν όλοι μαζί.

«Τι ζήσαμε… Το να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε μαζί ως ομάδα χθες το βράδυ είναι κάτι που όλοι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ωστόσο, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και σε όλους εσάς, τους καταπληκτικούς οπαδούς μας. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ και να είμαι αρχηγός αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Ξέρουμε ότι ήταν μια μακρά αναμονή, αλλά σε όλους εσάς τους οπαδούς, αυτό είναι για σας. Οταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να γιορτάσουμε με όλους σας. Σας ευχαριστούμε που πάντα πιστεύατε σε εμάς. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα επτά παιχνίδια και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε πριν φτάσουμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο. Σε κάθε ξεχωριστό οπαδό της Λίβερπουλ εκεί έξω, You”ll Never Walk Alone».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ