aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧένες: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αξίζει 100 εκατομμύρια»

Χένες: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αξίζει 100 εκατομμύρια»

Την πλήρη αντίθεσή του με τις μεταγραφές… εννιαψήφιου κόστους, εκδήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες. Σχολιάζοντας τις περιπτώσεις Νεϊμάρ, Ντεμπελέ και Μπαπέ, ο Γερμανός παράγοντας που επανήλθε στην προεδρεία έχοντας εκτίσει ποινή κάθειρξης για φοροδιαφυγή, είπε: «Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αξίζει 100 εκατομμύρια. Ακόμα και να είχαμε τέτοιο ποσό διαθέσιμο, δεν θα το δαπανούσαμε για να αγοράσουμε έναν παίκτη. Είναι πεταμένα λεφτά…»

Η Μπάγερν είναι από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο με ετήσιο κύκλο που ξεπερνά το μισό δισ. και σταθερό λογαριασμό καταθέσεων άνω των 200.000.000. Συνεπώς, διαθέτει άμεσα τα χρήματα για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μεταγραφική κινηση επιθυμεί. Ομως, δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, παρότι αναγκάστηκε να υπερβεί τα δικά της δεδομένα, ξοδεύοντας 41.000.000 ευρώ για τον Κορεντέν Τολισό της Λιόν πριν από μερικές εβδομάδες. «Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Ειλικρινά νομίζω πως πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για πολύ καιρό φοβόμασταν τους ατζέντηδες, τους ποδοσφαιριστές… Τώρα πρέπει να πούμε “αρκετά”!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ