aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧέιτλι: «Η Ευρώπη είναι ο στόχος μας. Πρέπει να συνηθίσω τον καιρό…»

Χέιτλι: «Η Ευρώπη είναι ο στόχος μας. Πρέπει να συνηθίσω τον καιρό…»

Το AEK Larnaca TV συνεχίζει τις συνεντεύξεις και αυτός που παίρνει σειρά είναι το πέμπτο καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα των κιτρινοπράσινων, Τομ Χέιτλι, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες αλλά και στους στόχους της νέας του ομάδας.

-Τι σε έκανε να επιλέξεις την ΑΕΚ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Οι φιλοδοξίες της ομάδας, που βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Οι τελευταίες δύο σεζόν μου στην Πολωνία ήταν επιτυχημένες, κερδίζαμε και ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Όταν ήρθα εδώ και μίλησα με τους παράγοντες του συλλόγου, συνειδητοποίησα ότι η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ. Δεν ήθελα να πάω κάπου που η κατάσταση ήταν στάσιμη. Για μένα είναι ενδιαφέρον εγχείρημα και χαίρομαι που συμμετάσχω».

-Είχες δύο επιτυχημένες σεζόν στην Πολωνία, τι θέλεις να πετύχεις τώρα στην Κύπρο με την ΑΕΚ;

«Περισσότερες επιτυχίες. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί, θέλει νίκες και εγώ δεν είμαι εξαίρεση. Θέλεις η ομάδα σου να έχει πορεία στην Ευρώπη και να καθιερωθείς στην ελίτ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της και να έχει παραγωγικές χρονιές. Ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε ομάδα που να έχει φιλοδοξίες και είμαι χαρούμενος που βρήκα μία».

-Πες μας για τις πρώτες εντυπώσεις σου…

«Ήταν πολύ θετικές μέχρι τώρα, έχω περάσει πολύ όμορφα. Πρέπει φυσικά να συνηθίσω των διαφορετικό καιρό που έχετε. Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο, όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, όλοι είναι πολύ φιλικοί και με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι καλό να αισθάνεσαι άνετα, έφερα την οικογένειά μου, η κόρη μου άρχισε σχολείο, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και περνάμε όμορφα».

-Με τι θα είσαι ευχαριστημένος με το τέλος της σεζόν;

«Η Ευρώπη κατ’ αρχάς είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας. Θέλω να βλέπω τη σεζόν βήμα-βήμα, να πάμε καλά έως τα Χριστούγεννα και μετά να συνεχίσουμε έτσι. Βλέπω τον στόχο της Ευρώπης και τη μετέπειτα πορεία».

-Τελευταία ερώτηση. Πόσο σημαντική είναι για έναν παίκτη η υποστήριξη των οπαδών;

«Παντού ισχύει ότι οι οπαδοί σπρώχνουν την ομάδα μπροστά και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους συμμετέχοντες. Οι παίκτες, οι οπαδοί, οι παράγοντες, όλοι είναι σημαντικοί για μία επιτυχημένη ομάδα. Θέλουμε να φέρνουμε αποτελέσματα και να έρχεται κόσμος να ευχαριστιέται τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό, πιστεύω κάνει τη μεγάλη διαφορά. Μου αρέσει που γνωρίζω και κόσμο έξω από το γήπεδο. Θα γνωρίσουμε περισσότερους και θα τα πούμε στα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ