aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν αποσύρθηκα, όχι ο καρκίνος»

«Χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν αποσύρθηκα, όχι ο καρκίνος»

Παλεύει με τον καρκίνο, αλλά για εκείνον η χειρότερη στιγμή που βίωσε ήταν όταν αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του. Ο Χοσέ Ενρίκε συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες πιο πολύ δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει την αποχώρησή του από τα γήπεδα παρά την διάγνωση της επάρατης νόσου.

Αναλυτικά: «Μου έλειπε το να είμαι ποδοσφαιριστής. Να είμαι μέλος μιας ομάδας και να δουλεύω καθημερινά με 25 άτομα, να παίζουμε, να κάνουμε πλάκα και όλα τα σχετικά. Είναι δύσκολο για πολλούς παίκτες όταν σταματάνε. Ειδικά για μερικούς μήνες. Ακόμα και μετά την διάγνωση του καρκίνου, την στιγμή που σταμάτησα την μπάλα εξαιτίας του τραυματισμού εξακολουθώ να την θεωρώ την χειρότερη στιγμή της ζωής μου», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως είχε αναγκαστεί να σταματήσει την καριέρα του το 2013 έχοντας αποκομίσει σοβαρή ζημιά ως ποδοφαιριστής των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ