aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χάζευαν για 90 λεπτά τους “τρελούς” από τη Λεμεσό…»

«Χάζευαν για 90 λεπτά τους “τρελούς” από τη Λεμεσό…»

Ανακοίνωση από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τον Γιώργο Μικελλίδη ο οποίος θα κηδευτεί σήμερα, καθώς και για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Αούστρια Βιέννης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ακόμα ένας “Λέοντας” μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το Συ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς από την πλευρά μας ως Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ Λεμεσού θα παραβρεθούμε στην κηδεία που θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 31.7.2017 και ώρα 12:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό. Όσοι επιθυμούν να παρεβρεθούν θα αναχωρήσουμε μαζικά από τον σύνδεσμο του Εναέριο η ώρα 11:30.

Αδέλφια ΑΕΛίστες, η ομάδα κατάθεσε ψυχή και πάθος και κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Βιέννη αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πρόκρισης. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και το μυαλό όλων μας στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης που θα κριθεί το εισιτήριο για την μεγάλη πρόκριση. “Λέοντες” από διάφορα μέρη του πλανήτη έβαλαν στην άκρη δουλειές, οικογένειες και παιδιά για να βρεθούν στο πλάι της καψούρας μας. Περίπου 200 πραγματικοί “Λέοντες” έκαναν το “Εrnst Ηappel” να μοιάζει με την ανατολική αφήνοντας τους οπαδούς της Αυστριακής ομάδας να χαζεύουν για 90 λεπτά τους “τρελούς” από την Λεμεσό.

Άλλη μια οπαδική κοινότητα υποκλίθηκε στο ανώτερο οπαδικό κίνημα της Κύπρου κοιτώντας με θαυμασμό τους χορούς στην φλεγόμενη κερκίδα. Την Τετάρτη το “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα μοιάζει με… χύτρα έτοιμη να ξεχειλίσει από χιλιάδες αρρωστημένους “κίτρινους κανίβαλους” με μοναδικό σκοπό την πρόκριση της ΑΕΛ μας. Χωρίς πολλά λόγια και μπλα-μπλα… Γεμώστε το. Τα τύμπανα θα δίνουν τον ρυθμό και τα αρρωστημένα μας μυαλά θα δίνουν εντολή στο σώμα να βρίσκεται εκστασιασμένο σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Μαζευόμαστε όλοι στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και αναχωρούμε μαζικά, ενωμένοι σαν μια γροθιά, η ώρα 5:00 για το γήπεδο. Την Τρίτη την νύχτα θα πραγματοποιηθεί τεράστιο γλέντι στον Εναέριο για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη μέρα. Ακόμη θέλουμε να ανακοινώσουμε στα μέλη μας ότι την Τρίτη θα έχουμε στην διάθεση μας τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας. Σχετικές πληροφορίες για τιμές και για τον τρόπο αγοράς θα ανακοινωθούν την Τρίτη.

Υ.Γ. 1: Γιώργο καλό αντάμωμα… μαγέψετε τον ουρανό.

Υ.Γ. 2: Η Ευρώπη φωτισμένη απ’ το Βελιγράδι μέχρι την Βιέννη… Θα ‘ρθουν κι άλλα πιο μεγάλα και στα αρ….α μας την γράφουμε την μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ