aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧατζηπαντέλας: «Χωρίς τη δική σας στήριξη...

Χατζηπαντέλας: «Χωρίς τη δική σας στήριξη…

Ο νυν πρόεδρος της εταιρείας Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλα ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους φίλους της Ανόρθωσης για την στήριξη.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι Ανορθωσιάτες,
Χριστός Ανέστη!

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας, όπως και στις οικογένειες σας Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα. Τούτες τις άγιες ημέρες, ας ευχηθούμε, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, να γίνει μήνυμα ελπίδας, ελευθερίας και αγάπης. Ευχή μας, την επόμενη χρονιά να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου στην Αμμόχωστο, γιορτάζοντας παράλληλα και την επιστροφή μας στις πατρογονικές μας εστίες.

Ως πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα ήταν παράλειψη μου να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλη τη βοήθεια και συμπαράσταση που δείχνετε στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει ως διοικητικό συμβούλιο τους τελευταίους μήνες. Χωρίς τη δική σας στήριξη, πολλά πράγματα που εμπίπτουν στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής προσπάθειας δεν θα μπορούσαν να γίνουν κατορθωτά.

Την ίδια στιγμή, πιστεύω και θεωρώ πως η σκέψη μας τέτοια ώρα πρέπει να βρίσκεται και στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για τις οποίες χρειάζεται όλοι όσοι έχουμε την πολυτέλεια να δείξουμε το απαραίτητο ενδιαφέρον, έτσι ώστε προσφέροντας, καμιά οικογένεια να μην στερηθεί τα απαραίτητα στο Πασχαλινό της τραπέζι.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!
Μιχάλης Χατζηπαντέλα
Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ