aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧατζηκυριάκου: «Θα προσφέρω μέρος της αντιμισθίας μου στην Ανόρθωση»

Χατζηκυριάκου: «Θα προσφέρω μέρος της αντιμισθίας μου στην Ανόρθωση»

Ο Σταύρος Χατζηκυριάκου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμμοχώστου, τοποθετείται.

Αναλυτικά: «Διάβασα την ανάρτηση/ανακοίνωση που έκανε χτες το βράδυ στο Facebook εκ μέρους του Γιώργου Θεοδώρου ο γιος του Μιχάλης, όπου αναφέρετε σε όσους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αμμοχώστου επικαλούνται ότι είναι μέλη είτε πρώην μέλη Διοικητού Συμβουλίου της Ανόρθωσης, με σκοπό να πάρουν ψήφους από τον κόσμο της Ανόρθωσης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Γι’ αυτό το λόγο μιας και είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμμοχώστου και διατέλεσα πρώην Οικονομικός Σύμβουλος του Σωματείου Ανόρθωσης το 2014/15 θεώρησα καθήκον μου και αναγκαίων να σχολιάσω αυτήν την αναφορά του κ. Θεοδωρου.

Αγαπητέ κύριε Γιώργο Θεοδώρου,

Μετά λύπης μου διάβασα την ανάρτηση/ανακοίνωση που έκανε ο γιός σας Μιχάλης, χτες το βράδυ στο Facebook εκ μέρους σας, όπου αναφέρεστε σε όσους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αμμοχώστου επικαλούνται ότι είναι μέλη είτε πρώην μέλη διοικητού συμβουλίου της Ανόρθωσης, με σκοπό να πάρουν ψήφους από τον Ανορθωσιατικο κόσμο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Προσωπικά θεωρώ άδικη την αναφορά σας ειδικά σε αυτούς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Τουλάχιστον θα έπρεπε να αναλογιστείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι που είτε είναι απλά μέλη είτε διατέλεσαν μέλη στο παρελθόν σε Διοικητικά Συμβούλια της Ανόρθωσης μπορεί να είναι άνθρωποι που νιώθουν υπερηφάνεια για το γεγονός ότι είναι και θα είναι πάντοτε Ανορθωσιάτες.

Αγαπητέ κ. Θεοδώρου, Ανορθωσιατης δεν γίνεσαι, αλλά Ανορθωσιατης γεννιέσαι. Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που γεννήθηκα Ανορθωσιατης και τιμή μου που διαχρονικά η οικογένεια μου πρόσφερε και προσφέρει στην Ανόρθωση μας. Απλά να αναφέρω με υπερηφάνεια για όσους δεν γνωρίζουν ότι τρία μέλη της οικογένειας μου διατέλεσαν πρόεδροι της Ανόρθωσης όπως ο Παύλος Παυλάκης, Κικης Κωνσταντίνου και ο αείμνηστος Κυριάκος Θεοχάρους. Όσο αναφορά για μένα, υπηρέτησα την Ανόρθωση ως οικονομικός σύμβουλος το 2014/2015 σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές για το Σωματείο και ομάδα μας και αποχώρησα από το Συμβούλιο με ψηλά το κεφάλι.

Αγαπητέ κ. Θεοδώρου, αφού πρόθεση της ανακοίνωση σας ήταν να διαφωτίσετε τον κόσμο της Ανόρθωσης για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Αμμοχώστου που επικαλούνται ότι είναι απλά μέλη είτε πρώην μέλη διοικητού συμβουλίου της Ανόρθωσης, είναι τώρα ευκαιρία και σας καλώ να το πράξετε μιας και διατελέσατε γραμματέας και μέλος του νυν Διοικητικού Συμβουλίου να μας διαφωτίσετε και εσείς με τη σειρά σας που οδηγείτε αυτό το μαρτυρικό και ταλαιπωρημένο Σωματείο γιατί ο κόσμος της Ανόρθωσης αγωνιά περισσότερο από κάθε άλλη φορά και έχει κάθε δικαίωμα πιστεύω να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στο Σωματείο μας.

Επίσης στην ανακοίνωση σας κάνατε μια εισήγηση για τους δημοτικούς συμβούλους που θα εκλεγούν να έρθουν κοντά και να προσφέρουν μέρος της μηνιαίας αντιμισθίας τους για ένα χρόνο στην Ανόρθωση μας.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να δεσμεύσω οποιοδήποτε άλλον εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο αλλά ως αναφορά τον εαυτό μου, δεσμεύομαι ότι εάν με τη βοήθεια γνωστών και αγνώστων φίλων με τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ, για όλα τα χρόνια της θητείας μου θα προσφέρω μέρος της μηνιαίας αντιμισθίας μου στην Ανόρθωση.

Όπως επίσης ένα μέρος από αυτή θα τη δίνω από καρδίας σε κοινωφελής σκοπούς που θα απαλύνουν τον πόνο συμπολιτών μας μιας και ο μοναδικός σκοπός εκλογής μου είναι η ειλικρινής προσφορά όσο μπορώ και όπου μπορώ στην αδικοχαμένη πολη μου, στους συμπολίτες μου και στο μόνο πράγμα που κρατά άσβεστη την μνήμη της Αμμοχώστου και μας ενώνει, την Ανόρθωση μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ